Ətin kabab “setka”sına yapışmaması üçün SADƏ ÜSUL

Havalar isinən kimi həyətdə, bağda kabab bişirənlərin sayı artır. Bəzən adi kababla yanaşı, manqalda “setka”nın da içində toyuq, qırmızı ət, balıq bişirilir. “Setka”da kabab bişirən zaman adətən ətin yapışmasından və dağılmasından şikayət edirlər. Bəs necə edək ki, ət, yaxud balıq “setka”ya yapışmasın? Ailem.az-ın sizə verəcəyi sadə üsulla bu problemi aradan qaldıracaqsınız.

 

Bunun üçün əvvəlcə “setka”nı manqalda yaxşı qızdırın. Daha sonra bir kartofu ortadan bölün.

Çəngəllə kartofun içini “setka”ya sürtün. Kartofun üzərindəki nişasta ora yapışacaq və ətin yapışmasına mane olacaq.

 

 

LENT

20 Yanvar 2018
19 Yanvar 2018
18 Yanvar 2018
17 Yanvar 2018
16 Yanvar 2018