Banan qabığını atmayın: 10 dəqiqə qaynadın və... - ARIQLAMA FORMULU

Daha çox ara saatlarda aclığı yatışdırmaq üçün yeyilən banan qidalandırıcı meyvədir. Üstəlik, bu meyvənin qabıqları da olduqca faydalıdır. Mütəxəssislər banan qabığının tez arıqlamağa kömək etdiyini deyir. Ailem.az banan qabığının bu faydası ilə sizi də tanış edir.

 

Uşaqların çox yediyi və sevimli meyvələri sırasında banan da var. Özü qədər qabığı da faydalıdır. Banan qabığında lif və potasium daha çoxdur.

 

Banan qabığının təkcə arıqlatmadığı, həm də xoşbəxtlik hormonunun ifrazında yardımçı olduğu deyilir və bununla da pəhriz zamanı yaşanan o psixoloji problemlərin qarşısını ala bilərsiniz.

 

Bəs necə etməli?

 

1. Bananı qabıqları ilə birgə 10 dəqiqə qaynadın. Daha sonra süzün və suyun içinə bal, darçın qataraq hər gecə yatmadan əvvəl suyu için. Yağların tez bir zamanda əriməsinə kömək edir.

 

2. Yaşıl bananı 15 dəqiqə qaynadın. Ac qarına suyunu için və meyvəni yeyin. Bu qarışımları müntəzəm olaraq istifadə etsəniz, tox qalacaqsınız və qısa müddət ərzində arıqlaya biləcəksiniz.

 

LENT

15 Dekabr 2017
14 Dekabr 2017
13 Dekabr 2017
12 Dekabr 2017
11 Dekabr 2017