Kartoflu keks - RESEPT

Aile.lent.az kartoflu keks reseptini təqdim edir.

 

Ərzaqlar:

 

4-5 ədəd kartof

1 st qatıq

1 st duru yağ

3 yumurta

2 st un

1 qutu qabartma tozu

Duz

İstiot

Cirə, razyana

100 qr ağ pendir

 

Üzəri üçün: küncüt, çörəkotu

 

Hazırlanması:

 

Kartofları soyub doğrayın. Soba qabının içinə yerləşdirin. Ayrı bir qabda yumurta, duru yağ və unu qarışdırın. Qabartma tozunu da əlavə edin. Sonra ədviyyatları qarışdırın. Keks xəmiri kimi sulu olacaq. Doğranmış kartofun üzərinə xırda-xırda doğranmış pendirləri əlavə edin. Hazırladığınız qarışımı pendirli kartofun üzərinə səpin. 170 dərəcədə 20-25 dəqiqə bişirin.

 

Nuş olsun! 

LENT

24 Aprel 2017
22 Aprel 2017
21 Aprel 2017
20 Aprel 2017
19 Aprel 2017
18 Aprel 2017